Kom deg ut: Hundesledekjøring med Barnas Turlag

Arrangement

Dato
14. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Rana, Polarsirkelen Turlag
Turområde
Indre Helgeland (se kart)
Dette arrangementet er over!

I år blir det hundsledekjøring for barn 0-12 år! 

Oppmøte søndag 14. mars kl.11.00 ved Røde kors-hytta på Raudvatnet. Det vil bli bålfyring ved Statskog sin gapahuk. Ta gjerne med litt ved til bålet, og ellers det du trenger av mat og drikke og varme klær. Det er et par hundre meter fra parkeringsplassen til gapahuken.

Turen er åpen for alle barn 0-12 år, men gratis for medlemmer av Barnas Turlag, ikke-medlemmer betaler kr.150 i egenandel. Medlemskap koster kr.140. Bli medlem her: https://polarsirkelen.dnt.no/medlemskap/

Påmelding: Det er kun barna som skal meldes på via DNT sin nettside, MEN legg til de som følger med barna i kommentarfeltet med fullt navn og telefonmummer. Obs:ved registrert påmelding mottar dere bekreftelse på epost. Det bruker å bli venteliste på denne turen, kan dere ikke møte  -  meld dere av eller gi beskjed så noen andre får plass.

Covid-19 er fortsatt gjeldende; hold avstand og kun møt opp om dere er friske. I henhold til anbefalinger er dette arrangementet kun for de som er bosatt i Rana kommune. Det er kun lov å sitte i hundeslede sammen med medlemmer fra samme kohort.

 

Kom deg ut: Hundesledekjøring med Barnas Turlag

I år blir det hundsledekjøring for barn 0-12 år!  Oppmøte søndag 14. mars kl.11.00 ved Røde kors-hytta på Raudvatnet. Det vil bli bålfyring ved Statskog sin gapahuk. Ta gjerne med ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kenneth Eriksen
  • Bjørn Harald Stien
  • Monica Røe Finseth
  • Stefan Winterhoff